Аксесоари за баня, задължителни за модерна и функционална баня

banyАксесоарите за баня идват накрая, след като сте монтирали всичко в новата баня и тоалетна. Но завършекът трябва да бъде с такъв елеганс и финес, че банята наистина да заблести, така както сте очаквали преди започването на ремонта или оформлението й. Ето няколко задължителни аксесоари за баня, които ще са от полза за това начинание. 

Нека започнем от хавлийници за баня, дълги на релси, или пешкирници тип халка, модели за една или повече хавлии, изборът е голям. По-важното обаче е друго. Да поставите хавлийник там където ще бъде най-необходим. Близо до душ пространството, за да може още като свършите къпането, да се облечете , за да не мокрите допълнително пода в банята. Също така, кърпите трябва да са поставени близо до умивалник на най-удобната за всички в дома височина.

Сапунерка – класическа тип чинийка или алтернатива диспенсър за течен сапун.В зависимостот предпочитанията, можете да изберете кой е най-добрия вариант за вас. Престижните марки предлагат комплекти сапунерка, поставка за четки за зъби, чаша и други аксесоари за умивалника, които са в една стилистика и така предават индивидуалност на цялото пространство около него.

Едва ли някога сте си представяли, че има аксесоари за тоалетна, които да са бляскави като други аксесоари за дома. Напълно достъпни са поставки за тоалетна хартия и четка за тоалетна чиния в красив дизайн на структурите им. Така че те добавят допълнителен блясък към чисто практичното им значение.

Аксесоари за складово пространство –освен да складирате най-важните неща в банята в отделенията на чекмеджета и шкафове, ако банята ви е голяма и за повече хора, може да се наложи да потърсите етажерка за баня, лавица, допълнителни окачалки. Така че да поставяте нещата в плюс, а и като място за поставяне на някои други декоративни елементи.

Огледало за баня –освен че създава илюзия за по-голямо пространство, то може да бъде модерно огледало с LEDсветлина, touchscreen и другиекстри, които повишават функционалността, придават стил и удобство при ползване.

 Безопасност в банята чрез специални аксесоари – все по-популярни стават аксесоари, които се поставят в банята, за да предадат безопасност на цялото помещение. Столчета или малки пейки за сядане, дръжки до тоалетната чиния или по протежение на цяла стена. Ваша собствена преценка е дали ще са ви нужни, но със сигурност са от голяма помощ за предотвратяване на злополуки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *