Апартамент на Докторска градина – какви са предимствата

Апартамент на Докторска градина – какви са предимствата да притежавате или наемете жилище в района? Защо тук е толкова магично място за живот? Какво могат да ви предложат професионалните имотни консултанти на Unique Estates и защо всяко тяхно предложение е толкова специално? На всичко това ще ви отговорим почти веднага, но първо влезте на сайта им www.ues.bg и се уверете, че тази агенция за луксозни имоти наистина ви предлага топ предложенията на пазара, които никъде другаде няма да намерите!

Апартамент Докторска градина – възможността да живееш на пъпа на столицата, да се разхождаш сред зеленина и да се потопиш в уникалната аристократична атмосфера на Стара София

Докторския паметник и Докторската градина са емблематично място в столицата. Района на градината е заобиколен от ключови централни места и сгради в София. От едната страна граничи с Оборище, а от другите с улици като Шипка и Московска. В близост са катедралата Александър Невски, редица реномирани театри, галерии, музей. Тук се помещават Националната библиотека, академията за Изкуства, Софийски университет. На метри са Народното събрание и Националната опера. Най-хубавото на района е, че е адски оживен и ключов, но същевременно спокоен и тих. Има много зелени паркове, където да се разхождате и да се насладите на пълноценна почивка. До Докторската градина са парка Заимов и този на Военна академия, освен това наблизо е и Борисовата градина.

И все пак паркове, модерни и луксозни жилищни сгради и централна локация имат и други райони на столицата. Защо този е толкова привлекателен? Апартаментът в Докторската градина ще ви потопи в едно аристократично минало с архитектурата на старите си архитектурни шедьоври от миналото. Няма друга зона в София с толкова богато културно и архитектурно наследство като тази. Повечето сгради са в стил Барок и прелестен Сецесион. Ако наемете или закупите жилище на по-горните етажи или пък един мултифункционален мезонет – то гледката към града е уникална. С две думи живеете в центъра на Стара София, обградени сте от изкуство и култура и едновременно с това апартамента ви е комфортен, просторен, модерен и луксозен. За да намерите подобен тип жилище свържете се веднага с опитните имотни консултанти от Unique Estates. Те ще ви предложат персонално отношение и така единствено ще намерите апартамент Докторска градина отговарящ на всичките ви нужди!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *