Вечната борба с килограмите

През изминалите няколко почивни дни, всеки един от нас е наблегнал на почивка, обилна храна и немалко количество алкохол, въпреки твърденията на Росен Маринов, че се е отдал на спорт :) .

Точно в тази връзка, днес ще засегна темата за вечната женска борба с килограмите. Независимо дали сте слаби или не, трябва да знаете, че всяка жена се тревожи за килограмите си и спазва някаква диета. Да, мъжете ни са против това, защото дори на Росен Маринов, който е много търпелив, му писна да се храни със салати или супи. Истината според нас е, че независимо от това колко килограма сте качили през почивните дни или дал сте тренирали във фитнеса до припадък, това няма да ни направи по-щастливи или по-желани. Да не говорим, че цялостното броене на калориите от всяка хапка ни натоварва допълнително, а истината е, че килограми се качват от нерви.

Още повече, че според квалифицаираното мъжко мнение на Росен Маринов, мъжете не харесват слаби, а щастливи, доволни от живота и усмихнати жени, затова насладете се на всяко едно удоволствие в живота и се забавлявайте. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *