Какво всъщност представляват душ системите

Ако е дошло време за ремонт, но не искате да се захващате, защото не можете сами, нямате достатъчно време или пък средства? Напълно ви разбираме. А когато се налага ремонтът да бъде в банята, колкото и да отлагате, идва моментът, в който е време да действате. За да спестите пари, а в същото време банята ви да има нов дизайн, отговорът е само един – душ система. Освен визия, тя съчетава в себе си и невероятни функции, от които да се възползвате.Пресъздайте условията на скъп хотел в собствената си баня бързо и лесно, като разгледате душ системи, предлагани от Гауди.

 

От какво се състои една система

 

В зависимост от различието в характеристиките и функциите, които изпълняват, продуктите, то и техните части се различават. Тези от тях, които можем да обобщим са:

  • панел;
  • колона;
  • душ със смесител;
  • пита.

Както вече казахме, има много и различни видове комплекти, изпълняващи различни функции. Най-простите включват горен душ, който е фиксиран,ръчен такъв и смесител. При други продукти добавяме и чучур към цената. Каквито и части да включва, най-важното е да има всички необходими за вас свойства и да ви доставя удоволствие и комфорт. Едно от най големите качества, които имат е технологията им за пестене на вода. Може би питата е частта от системата, която има най-много и различни функции. Изберете по-голяма, по-малка, с различна форма и употреба. Един от любимите модели е питата тип тропически дъжд. Различавайки се от обикновените модели, тя определено би ви пренесла на някой остров, докато релаксирате под течащата вода или във ваната.

 

Начини за монтаж

 

Ако вече сте избрали как да обновите своята баня и дошло време за монтажа, трябва да изберете как ще се извърши той. Първият вариант е ясен – обаждате се на майстор, той идва и върши всичката работа. Това обаче е свързано с допълнителни разходи, затова може да прибегнете до варианта да монтирате сами. Ще опишем най-важните стъпки, след които дори и най-неопитните в тази сфера сред вас, биха се справили перфектно. 

  • Първото, което монтираме е термобатерията. Тя се състои от ексцентрични  холендери, декоративни капачки, които да ги прикриват и обикновен или термостатен смесител;
  • Втора стъпка е тръбното окачване, което може да бъде с различна височина;
  • На края тръбното окачване се завърта питата, която може да бъде с различни форма и фунции;
  • На термостата се завива и ръчният душ, който се закрепя за окачването, чрез специален държач.

Системите са изключително подходящи за малки бани и душ кабини, тъй като са компактни, а всъщото време доставят всички необходими удобства и функции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *