Какъв аромат да подарите на мъжът-лидер

Юбилей, Нова година, годишнина … Има много причини за подарък на мъж-лидер. До известна степен е по-трудно да се намери подарък за шеф от мъжки пол, отколкото за шеф от женски пол. Във втория случай можете да се справите с цветя и сладкиши. За мъж типичен подарък е алкохолът, след това скъп кейс, ежедневник и маркови канцеларски материали. Ако искате да се отдалечите от шаблоните, да изненадате шефа и да демонстрирате специално отношение, можете да помислите за парфюм.

Необходимо условие за успешния избор на мъжки парфюми като подарък за началството е наличието на достатъчен бюджет и наблюдателност. Евтините аромати, дори да звучат добре, едва ли биха били оценени от „скъп човек“. Ясно е също така, че парфюмната вода или тоалетната вода трябва да съответстват на основните интереси на мъжа.

Подчертаване на статуса

Задачите на шефа включват не само общо управление на екипа, но и представляване на интересите на компанията извън пределите ѝ. Колкото по-добре изглежда шефът ви, толкова по-висок е потенциалът на екипа, поне на етапа на началото на преговорите. В тази връзка трябва да се изоставят острите композиции с интересен, но противоречив звук и да се даде предпочитание на разпознаваеми първокласни марки, може би класически композиции или тяхната модерна интерпретация.

Съответствие с ритъма на живот

Знанието за начина на живот на шефа ви или предстоящите събития – ваканция на море или покупка на абонаментен билет за поредица от футболни мачове – също може да помогне при избора на аромат.

Промяна на шаблона

Мениджърът е човек, който е подложен на постоянен стрес по време на работа. Просперитетът на целия екип зависи от неговата работа и това не може да не повлияе на напрежението, което изпитва в процеса на изпълнение на своите функционални задължения. Ароматите силно влияят на емоционалния компонент на живота, така че може би трябва да изберете състав, който да помогне на вашия щеф да се отпусне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *