Къща в Бояна – изборът

Според специалистите в бранша цените на къща в Бояна са високи по едни смислен начин, защото осигуряват продукт за заможни клиенти с много високо качество. Еднофамилни къщи по-стари строителство в ниската част на квартала съжителстват с къщи ново строителство постепенно изкачващите се към горските части на Витоша. Това създава изключително атрактивна среда и район привличащ интерес.

Обикновено къщите в такива престижни квартали имат чудесен достъп за домакините. Прекрасните дворове предполагат събирания и персонализация според всеки сезон, така че да се приемат гости и да се правят приятни, и полезни дейности на открито. Къщите се избират като ново място за живеене не само като традиционно решение, но и като възможност за сплотен семеен живот включващ всички членове на фамилията.

В Unique Estates сме винаги информирани за събитията на пазара водещи до оформянето на актуални цени. Години наред банкери, кредитори, експерти дърпат и разтягат възможностите за изгодни ипотеки, но намаляването на плащанията или удължаването на сроковете не решава проблемите току така, и не намалява цените изведнъж. Поддръжката, ремонтите, данъците, застрахователните и други разходи влияят на дългосрочната достъпност. Затова ние работим по иновативен начин, чиито методи да подобрят достъпността до имоти и в по-скъпи квартали като Бояна.

Достатъчно е просто да влезете в ues.bg, да отворите категорията „Къщи” и да започнете сърфирането. Описанията и снимките дават много ясна представа на всеки клиент, така че да се ориентира в ситуацията. Всяка къща може да се разгледа като сбор от възможности специфични за всяко различни семейство. Многоетажните къщи разпределят пространството по уникален начин и семействата могат да се възползват от това, за да подредят живота си според даденостите в интериора.

Хубавото при жилища от типа еднофамилна къща е, че те вдъхновяват по естествен начин да се украсява интериора. Тоест ако при луксозните сгради под наем, често възможността за персонализация е много малка, то при закупуването на къща, опциите за добавяне на декорация според личното предпочитание е императивно, за да се почувствате наистина като ‘у дома си”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *