Къде да намеря лаптоп втора употреба?

Ако ви се налага да си купите нов лаптоп, но за голямо съжаление бюджетът ви е ограничен и не позволява избора на нова машина, оптималният вариант е покупката на лаптоп втора употреба, който освен по-евтин, може да бъде понякога и по-добре конфигуриран от скъпите лъскави машини в големите техно вериги.

Лаптоп втора употреба е подходящ също така и за първа машина на детето ви, което наистина много иска да има собствен компютър, но съвсем не е готово да се отнася с него отговорно и предпазливо, както го правим ние възрастните. Увлечен в игра, малкият ви наследник не рядко блъска силно по клавиатурата или дърпа рязко кабела, повличайки лаптопа към земята, а ако това е скъпа нова машина, последствията за бюджета ви могат да бъдат наистина сериозни.

След като вече сте решили, че ще се спрете на лаптопи втора употреба, най-естественият въпрос е от къде ще стане това? Популярните сайтове за малки обяви предлагат стотици и дори хиляди варианти, но подобна стъпка е до някъде рискована, тъй като в края на краищата не знаете каво точно ще получите след поръчката. Ясно е, че предишния собственик на машината най-вероятно си е купил нова и затова продава старата, но има също така и вариант тя да е крадена, или силно повредена и „напудрена“ само за продажбата, а след това да останете измамени с нещо, което не работи, или се издирва от полицията.

Така стигаме до избора на сериозна фирма, която се занимава с вноса и продажбата на лаптопи втора употреба, предлагайки проверен произход и дори гаранция. За щастие мога да ви предложа точния сайт – Plasico IT Superstore. Фирмата е специализиран вносител и търговец на лаптопи втора употреба, които са преминали пълна профилактика в сервизите й и се предлагат на приемливи цени с 6 или 12 месечна гаранция. Сайтът предлага огромен избор в различни ценови категории и определено там ще откриете своята машина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *