Не правете никога това на парти

Освен ако не сте отшелник, присъствието на парти е неизбежно. Това може да е парти, организирано от приятели, семейството ви или фирмата, в която работите. За да не се превърне то в най-унизителната катастрофа за годината, не допускайте следните грешки.

 1. Задължително уведомете домакина дали ще присъствате
 2. Не пристигайте твърде рано или твърде късно. Така ще смутите домакините
 3. Ако сте настинали или не се чувствате добре, не ходете на партито. Има опасност да заразите и останалите, а това е твърде невъзпитано. Просто се обадете и кажете какво се е случило.
 4. Започвате разговор за политика.

Никой не е длъжен да споделя вашите политически разбирания. Различията могат да предизвикат неприятни спорове, затова политиката е забранена тема за весели партита.

 1. Вие сте последният, който си тръгва. Дори и да ви се иска да изчакате още малко, за да ви отмине от изпития алкохол, по-добре се обадете на фирма с услуга Drink and drive и се приберете навреме.
 2. Клюкарствате по адрес на хора, които не присъстват. Това е невъзпитано и грозно и със сигурност ще се възприеме зле от присъстващите.
 3. Гледате непрекъснато в телефона
 4. Пренебрегвате дрескода

Не бива да носите „грозния си пуловер“ на събитие, изискващо черна вратовръзка и обратно.

 1. Пренебрегвате храната от бюфета

Никой не иска да изглежда като прасе, но пренебрегването дори на хапките на партито може да доведе до неприятности, ако пиете. Три чаши вино на празен стомах е рисковано решение.

 1. Не благодарите на домакините на тръгване

Признаването на усилията им е просто добро поведение

 1. Ръсите наистина неподходящи шеги

Знайте публиката си! Не се отпускайте да говорите по обидни за присъствашите теми.

В общи линии това са нещата, които могат да ви изиграят лоша шега на някое парти. Подгответе се психически и не се излагайте пред приятелите си и техните роднини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *