Протектор за матрак – какъв да изберем?

  • Какво е протектор за матрак и нужен ли ни е?

Ако желаем да предпазим матрака си, който току-що сме купили или просто искаме да удължим живота на стария матрак, е добре да разгледаме протектори за матраци, които се предлагат в момента на пазара. Най-общо можем да кажем, че се делят на обикновени, които предпазват само от замърсяване и такива от по-висок клас, които са непромокаеми и не пропускат течности към матрака. Имайки предвид, че матраците се почистват трудно, а понякога дори е невъзможно, най-добре е да добавим и протектор към матрака, така че да почистваме само него при нужда. Много по-лесно и удобно!

  • Протектори за матрак – видове

На пазара вече се предлагат много видове протектори на почти всички производители на матраци- непромокаеми и обикновени, посред нуждите на клиента. Най-често непромокаемите протектори се поръчват за малки деца, като е хубаво, освен леглото на детето, да предвидите и протектор за вашето легло, ако то спи и при вас понякога. Непромокаемият протектор при всички случаи пази матрака в пъти по-добре от стандартния, но ако не ви се отделят повече средства за закупуването му, може да предпочетете и обикновен. Освен това, имате избор дали да е с ластици в четирите края или да обхваща и борда на матрака отстрани, като в този случай ластика е по цялата обиколка на протектора. Едни от най-често търсените протектори са на матраци ТЕД, Блян, iSleep и др.

  • Протектори за матраци на добра цена и с безплатна доставка

В онлайн магазин за матраци Mattro.net ще откриете много видове протектори за матраци на достъпни цени и във всички стандартни размери. Основното предимство да закупите протектора онлайн е безплатната доставка. Не пропускайте тази покупка и отделете необходимата сума за нея, за да си спестите главоболия в бъдеще, в случай че матракът ви се изцапа. Ако пък сте избрали да купите и матрака си онлайн от сайта ни, не пропускайте да се възползвате от атрактивните промоции, които предлагаме. Понеже знаем, че в повечето случаи цената е определяща за избора на клиента, предлагаме както протектори от най-висок клас с отлични качества, така и по-евтини, които също ще предпазят матрака ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *