Часовници Rebecca

Много дами си мечтаят да носят часовници Rebecca.

Лидер в производството на достъпни луксозни дамски чанти, аксесоари, обувки и облекло, игривият и нежен изтънчен дизайн на Ребека Минкоф може да бъде забелязан по целия свят, носен от млади жени и известни личности.

След като развива афинитет към дизайна Ребека Минкоф се премества в Ню Йорк само на 18 години, за да преследва мечтата си да стане моден дизайнер.

През 2001 г. Ребека разработва версия на тениската „I Love New York“ като част от колекция от пет капсулна колекция, която се появи на The Tonight Show и стана сензация за една нощ.

През 2005 г. Ребека проектира първата си чанта, която тя нарече „Morning After Bag“ –  „MAB“. Тази емблематична чанта запали кариерата на Ребека като дизайнер на чанта и вдъхнови романтичния дизайн през следващите години. Успехът на Ребека бе допълнително подсилен от подкрепата на брат й, изпълнителния директор и съосновател на компанията Ури Минкоф.

След четири години проекти за изработка на чанти и принадлежности, артикули с търговската марка, Ребека се върна в началото на дизайна на облекло и представи първата си конфекция през 2009 година.

 

Днес Ребека Минкоф е световна марка с широка гама от дрехи, чанти, обувки, бижута и аксесоари (включително технологии), както и мъжки аксесоари под етикета Ури Минкоф. През пролетта на 2017 г. бяха презентирани и часовниците Rebecca Minkoff Watches, които преосмислиха категорията чрез темата Rock and Roll. Ури Минкоф също представи своя собствена линия часовници за мъже.

 

Марката има четири вътрешни магазина за търговия на дребно, девет международни местоположения и се разпространява в над 900 магазина по целия свят. През 2011 г. Ребека спечели признание на индустрията, когато й беше присъдена наградата за дизайнерски пробив от Съвета за аксесоари. Тя е активен член на CFDA и подкрепя многобройни филантропии, включително нестопанската инициатива на Джесика Сейнфелд, Baby Buggy. През август 2017 г. тя беше обявена за член на първия държавен съвет на Ню Йорк за жените и момичетата, в компанията на други лидери на дамската индустрия, включително основателя на Rafinery29 Кристен Барберич, главния изпълнителен директор на SoulCycle Мелани Уилан и изпълнителния директор на Deloitte Кати Енгелберт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *