Климатизация с висока ефективност и ниски разходи от Маркан Про!?

Климатизация с висока ефективност и ниски разходи от Маркан Про!?

Работните възможности на централизираните климатични системи

Климатизация на вътрешните помещения в една или няколко сгради. Климатизация, която работи ефективно на функционално ниво, но същевременно разходите за електроенергия не скачат до тавана. Климатизация, която се управлява лесно, монтажа е сигурен, а гаранциите за бъдеща експлоатация безкомпромисни. Именно такава климатизация и ОВК системи ви предлагат професионалистите от Маркан Про. Фирмата работи надеждно и предлага централизирани климатични системи от разнообразен тип, като покривни климатични системи, многозонови климатични инсталации, агрегати за охлаждане и други. Когато говорим за сплит системите и възможностите им – имаме външно и вътрешно тяло, при които икономията на енергия е налице, както и ефективното климатизиране на помещението. За големи сгради или групи сгради, обаче най-ниски разходи и висока ефективност на климатизация, може да постигнете благодарение на централизираната климатична система. Вижте, как!?

Климатизация и възможностите за работа на централните климатични системи от към икономии на енергия!

BMS? Какво е това и защо е важна част от монтажа на една централна климатична система? Говорим за вградена система за интелигентно управление и контрол. Благодарение на нея и многозоновите, и агрегатните, както и покривните климатични системи за централизирано климатизиране работят ефективно, като ви спестяват енергия и пари разбира се. Тоест външното тяло, било на чилъра, на руфтопа или на VRV/VRF климатичната система се контролира и регулира така да подава флуид и енергия, че вътрешните тела да нямат загуби по трасето. Колкото по-контролирано е това предаване на енергията, толкова повече загубите за производство на топлина, охлаждане и вентилиране са по-малки.

Маркан Про са компания, която знае, че централизираната система за климатизация има бърза възвръщаемост на първоначалната инвестиция. Освен това капацитета на този тип системи за климатизация е изведен до над 80%, ако използвате интелигентна вградена система за контрол! Загубите по преносното трасе са сведени до нула почти, а контрола и управлението са по електронен път. Нужна е само една стандартна фабрична настройка и последващите текущи разходи за поддръжка са минимални. Най-доброто, което до тук не беше споменато е, че този тип системи имат винаги много зони, които се управляват напълно самостоятелно! Така в едно помещение можете да охладите повече, в друго да затоплите, а в трето да увеличите влажността на въздуха.

Като цяло на сайта на компанията www.markanpro.bg можете да заявите вашата оферта от Маркан Про за инсталацията на централна система за климатизация с различни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *