5 начина да се справим с хлебарките – бързо и лесно

Има много начини да противодействаме на хлебарките в дома си, но не всички те са ефективни. Ето заради това днес ще ви споделим шест метода, чрез които да изгоните неприятните насекоми от помещенията ви, за да живеете спокойно и без никакъв страх.

Първият начин е чрез използване на препарати против хлебарки. Такива можете да намерите в търговските вериги и селскостопанските аптеки. Имайте предвид обаче, че много от отровите могат да имат негативно влияние върху вас или вашите домашни любимци. Винаги четете инструкциите за употреба, с цел да избегнете евентуални грешки и рискове за здравето ви.

Вторият метод за справяне с насекомите, е чрез поставяне на капани. В специализираните магазини за дезинсекция се намират специални кубчета намазани с отрова. Последните привличат хлебарките и по този начин ги унищожават. Тук обаче трябва да знаете, че не всички капани постигат ефект върху яйцата на инсектите и по-късно те се появяват отново в дома ви.

На трето място поставяме мазилата срещу инсектите. Това са кутии, които се разполагат по ъглите в жилището ви и пълзящите гадини попадат на тях. Няма съмнение, че ефекта при т.нар. мазила е добър, но за съжаление те не бива да се мокрят, което изключва употребата им в мокрите помещения (банята и тоалетната). Именно там обаче има най-много хлебарки.

Четвъртият ни съвет за унищожаване на вредителите е прилагането на борна киселина. Тя е използвана от нашите баби и дядовци преди много години, и е действала. За съжаление обаче невинаги домакинствата получават очакваните резултати, заради огромната популация на неканените гости. Все пак нищо не пречи да приложите и този трик за справяне с насекомите.

На пета позиция поставяме изпитания начин за изтребване на хлебарки. Той се касае до използване на професионалните ДДД услуги, които ще намерите на адрес www.preventa.bg. Няма да останете разочаровани от резултатите, тъй като фирмата дава 100% гаранция на всеки собственик на апартамент, ресторант, офис, магазин или друг вид обект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *