iPhone втора ръка. Заслужава ли си?

Според някои мнения, напълно си заслужава да си купиш айфон втора ръка, според други, не съвсем. Статистиката обаче показва, че много от хората, които са закупили такъв са изключително доволни и склонни да го направят отново. Така че техниката second hand ръка търпи значителен прогрес. Все повече хора оценяват положително факта, че могат да закупят желания от тях продукт на двойно по-ниска цена и да спестят определена сума пари. 

Какво да проверите при покупката на втора ръка айфони

Когато сте се спрели на конкретен модел втора ръка айфон, и пристъпите към онлайн пазаруване в конкретен сайт трябва да проверите няколко основни неща:

  • Преди покупка. Преди да поръчате такъв айфон проверете дали конкретния онлайн сайт притежава достоверни контакти. Това е изключително важно за сигурността на Вашата поръчка. Разгледайте дали някъде има поместени коментари от клиенти, за да се уверите в това дали всичко е наред. Проверете дали сайта предлага гаранция за стоката, която предлага, както и опцията тест и преглед с доставката;
  • След покупка. Когато стоката е вече при Вас, обстойно огледайте от всички страни дали има някакви наранявания или напуквания. След това проверете всяка една от функционалностите на устройството дали работи правилно. 

Следвайте тези съвети при всяко Ваше онлайн пазаруване, защото по този начин можете да си спестите много главоболия.

Къде можем да открием качествени и запазени модели

Онлайн сайтовете, в които се продават айфони втора ръка непрекъснато се увеличават. В същото време, дори и такива магазини, които продават нова стока, понякога прибягват до пускането в продажба например на демонстрационни телефони, разбира се на значително по-ниска цена. В днешни дни пазара е много динамичен и онлайн пазаруването на такива модели айфон втора ръка изобщо не е изненада за никого. Мнозина вече се радват на сполучливите си покупки. Все пак не е нужно да давате купища пари за чисто нов айфон, само защото е “нов”, вместо да похарчите една разумна сума за iPhone втора употреба, който работи също толкова добре колкото и новия.

Защо е важно да изискваме гаранция

Гаранцията, Когато купувате айфон second hand пък и какъвто и да е друг продукт е много важна. Не я пренебрегвайте защото тя не е само един лист хартия, а много повече от това. Това е Вашата защита и сигурност че продукта, който сте закупили ще Ви служи ефективно в определения период от време. Ако възникнат проблеми със съответния артикул през периода на неговата гаранция, Вие можете да го замените, да получите парите си или да го оставите да го поправят безплатно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *