Да използваш кола под наем за пътуването ти

kolichkaАко се колебаеш дали да използваш кола под наем за предстоящото ти пътуване, то просто провери в интернет последните оферти на рент а кар компаниите, които ще ти осигурят изгодни превозно средство, с което да стигнеш до всяка една посока в България и не само. И ако смяташ, че това ще ти излезе много скъпо да знаеш, че си в голяма грешка.

Много са хората у нас, които си мислят, че всички автомобили под наем са страшно скъпи. Не се оставяй да те лъжат, защото повечето големи фирми пускат страхотни промоции, за да ти помогнат да изживееш по-приятно твоята ваканция или командировка. Собствената лека кола е екстра, която не бива да пренебрегваш, с нея ти ще стигнеш до всяка точка бързо и удобно.

Какво да сторя, за да взема кола под наем?

На първо време си избери компания, която предлага рент а кар услуги. Ние ти предлагаме да се насочиш към предложенията на iRent.bg, защото те си заслужават. Ако не ни послушаш ще изпуснеш куп атрактивни оферти за отлични марки и модели леки автомобили. Следващата стъпка е предварителни оглед, който ще приключи със създаването на договор.

Огледът на колата се прави от клиента и фирмен служител. Двамата ще видите дали возилото, което сте избрали има някакви забележи, като последните ще бъдат протоколирани. Все пак е препоръчително да се запознаеш с продукта, който се каниш да използваш и неговото моментно състояние. Не се притеснявай това е просто една формалност и нищо повече.

Какви са моите задължения?

Естествено, че когато вземеш кола под наем трябва да бъдеш отговорен и съвестен водач. Не нарушавай правилника за движение и не карай пил, защото това са груби нарушения, които ще ти донесат куп главоболия. Пази автомобила като твой собствен, и не го излагай на опасности. Всичко друго, е да се насладиш на комфорта, който ще получиш срещу инвестираните пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *