Джанти на добри цени

При избора на джанти, основната характеристика, която трябва да се има предвид, е размера. Всеки модел кола има специфични изисквания за размера на джантите.

По-широките джанти имат някои предимства. Те позволяват да използвате различни размери гуми. Автомобилът се управлява по-добре с по-големи джанти. Някои шофьори споделят, че с по-големия размер джанти, шофирането е значително по-твърдо. Други пък смятат този недостатък за предимство.

Логично е по-големите джанти да са по-тежки и с това да забавят ускоряването на колата. Затова пък сцеплението с настилката е по-добро.

Най-популярните видове джанти, базирайки се на материала на изработка, са железните и алуминиевите. Алуминиевите са значително по-леки и  имат по-луксозна визия. Така самият автомобил изглежда много по-добре. Разбира се, от всичко казано дотук логично е и алуминиевите джанти да са по-скъпи.

Железните джанти са много по-устойчиви при удар. Трудно се усукват и осигуряват по-нисък център на тежестта на автомобила, заради по-голямата си тежест.

Преди да репите да направите покупка, проучете пазара, за да сте подготвени каква цена ще ви искат за различните видове джанти. Лесно могат да се намерят железни / метални (стоманени) джанти 14, 15, 16, 17 цола на хит цени.

Преди да направите покупката, е задължително да сте наясно как се монтират джантите на вашата кола. Джантите, които ще купите, трябва да се закрепват с точно толкова болтове, колкото изисква вашия автомобил. Разминаването ще доведе до дефекти и предпоставка за произшествие.

Ако не сте голям разбирач на автомобилните проблеми, консултирайте се със специалист, който да ви насочи към размер и материал на подходящите за вас джанти.

След като разполагат с цялата необходима информация, можете да си изберете най-изгодната за вас оферта от магазините във вашето населено място или дори в онлайн магазините.

Някои интернет магазини предлагат напълно безплатна доставка на поръчката, а плащането е обикновено с наложен платеж при получаване.

Вие сами можете да прецените от какъв материал да са изработени джантите на автомобила ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *