Диско в дамската мода на пролетня-летен сезон на 2017 година

disko-drehiВсяка година си има свой мотив, който да бъде следван в дамската мода. Такъв мотив намираме в различни степени в отделните облекла – от официалните дамски сака, през спортните дамски блузи и разбира се, до вечерните дамски рокли. Категорично, можем да заявим, че един от мотивите на пролетния-летния сезон на 2017 година е диското. Той преобладава в голяма част от дрехите, които ще срещнете на пазара. Днес, дори ще ви запознаем в подробности за диско облеклото на идните топли и горещи дни от годината…

Диско дамски рокли

Те са блестящи, не толкова впити, за да може да танцувате на воля, но все пак секси! Обикновено, по тях има нещо лъскаво или фрапантно, като най-често, става въпрос за сребристи или златисти дамски рокли, а в много случаи и кожени варианти в бяло, електриково или класическо черно.

Дамски сака с диско елементи

Въпреки че като кройка са строги и официални, декорацията им наподобява стената на любимия ви диско бар и само където в средата вместо брошка дизайнерите не слагат по някоя диско топка за настроение. Определено, това не са подходящи за офиса дамски сака, но пък са идеалната връхна дреха за вашата лятна почивка.

Диско дамски блузи в стил 90-те

Различни са моделите диско дамски блузи от края на миналия век, но обикновено, акцентът е в необичайните ръкави, в кройката и разбира се, в щампите. Новите модерни дамски блузи са с послания, изписани думи и даже цели текстове на популярни песни на още по-популярни изпълнители, но забележете, не само от света на диско сцената. Ще се начетем и на хипи текстове и на послания от любимата рок музиката на 80-те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *