Дългият дамски шал в актуалната мода

damski-shalСъвременната дамска мода, определено, уважава негово височество шала. Дали под формата на фишу, или в малко по-дълъг вариант, дамският шал символизира класа, аристократизъм и непринудено очарование, обвито в леко строг или бохемски стил. Днес, ще говорим конкретно за дългия шал. Ще ви дадем няколко страхотни идеи за това как да го носите и да изглеждате зашеметяващо:

  1. Под формата на дълга рокля

Има толкова дълги и плътни шалове, че те са напълно достатъчни да се превърнат в интересна дълга рокля за лятото, а защо не директно за пътя до плажа. Можете да го увиете около тялото си по избран от вас начин, а мрежата е пълна с уникални идеи в тази насока.

  1. Вместо връхна дреха

Някои вечерни рокли просто няма как да се съчетаят с кожени якета, деним или каквато и да е подобна връхна дреха. Все пак, за да преодолеете определен климатичен дискомфорт, ще трябва да намерите с какво да се наметнете. Дамският дълъг шал е идеален за това: да се наметнете с него така, че той да пасне на женствения ви и изискван вид.

  1. Дълъг шал като бюстие

С малко повече въображение и с по-плътна материя, можете да ползвате дългия шал и под формата на бюстие. За целта единственото нещо, което трябва да направите, е да го увиете около торса си така, че да ви е удобно, а и да изглеждате идеално с него без значение дали ще го носите с къси панталони, пола с висока талия или с любимите дънки.

  1. За да скриете някои несъвършенства

Ако наскоро сте родила и искате да прикриете все още  неприбралия се корем или пък просто напоследък отсъствате от фитнеса и бедрата леко са наедряли, заложете на дълъг шал, който да увиете около врата така, че да скрие нежеланите зони от тялото ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *