Ерата на тесните дамски поли е тук и сега

damska-polaВероятно ви беше приятно да си носите разкроените миди дамски поли през изминалите няколко години, но тази пролет всичко се промяна. Ерата на класическите впити дамски поли започва или ако трябва да сме по-конкретни, шеметно се завръща. Горещо ви съветваме да отскочите до фитнеса за няколко тренировки, преди да облечете тези тесни дамски поли, защото за тях си трябват крака и задни части, по които да личат потните тренировки…А ето и няколко съчетания, които да пробвате през идния пролетно-летен сезон на 2017 година:

Тесни дамски поли с високи токчета

Няма по-добро от това! И няма да сгрешите каквато и да е материята и каквито и да са токчетата. Факт е, че такава комбинация може да побърка всеки мъж, та дори и вие да сте леко напълнели и фитнесът да не ви е бил достатъчен. Важното в случая е да се поберете в своята тясна дамска пола и токчетата да са по-високи, за да създадете илюзия за издължено и стройно тяло.

Прилепнали дамски поли до коляното с кожени дамски якета

Ето това е по-различна, но не по-малко интересна и актуална комбинация, която ще пасне и на младите дами, и на по-улегналите жени, търсещи забавно и младежко излъчване във визията си. Както се досещате, цветовете са черно и кафяво. За полата може да импровизирате с бяло или сиво.

Впити дамски поли с оувърсайз пуловер

Естествено, важното в случая е полата едва да се подава, но това не означава, че трябва да оставите всичко от тялото си на показ. За да компенсирате, нека пуловерът е поло или поне да няма деколте. Оставете нещо скрито в тайна, за да не бъдете разгаданата жена, която не събужда интерес. Можете чудесно да съчетаете тази комбинация с любимите си чизми от велур.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *