Защо да изберете кухни по поръчка

Защо да изберете кухни по поръчка

Защо да изберете кухни по поръчкаВзимането на решение за нещо важно и голямо като например нова кухня винаги идва с милион въпроси. От какви материали да е кухнята? Как да изглежда? Да има ли остров? Все неща, за които колкото повече мислите, толкова повече искате някой да вземе решението вместо вас. Често самите ние не знаем какво искаме, а затова е добре, че има кухни по поръчка и дизайнери, които да ни помогнат в избора и да ни подскажат най-доброто решение.

 

Когато работите с дизайнер за кухнята ви, най-голямото ви преимущество е това, че ще получавате детайлни обяснения и съвети във всяка една стъпка. Важно да е имате поне някаква идея какво да включва кухнята ви – направете скица и я изпратете на дизайнера. След това вашата работа все по-лесна.

 

Каква е последователността на избиране на нова кухня?

  1. Разгледайте в Интернет какъв стил кухня искате или просто какво желаете да има в кухнята ви – първото, за което се сетите.
  2. Направете си скица с примерно разположение и отбележете къде в помещението се намират изводите за вода и електричество.
  3. Изпратете всичко това на дизайнера си и се срещнете лично, за да изговорите кое е възможно и как да се случат нещата от там насетне.
  4. Заедно с дизайнера си ще изберете от какви материали да бъде кухнята ви – от масивна дървесина, ПДЧ, МДФ с фурнир или без фурнир.
  5. Тук идва момента да изберете със сигурност точния цвят на кухнята.
  6. Изговорете точното разположение на електрическите уреди и дали ще имате нужда от кухненски остров или не. Средно решение е да се спрете на полуостров, ако имате желание на остров, а не разполагате с достатъчно пространство, за да се сдобиете с такъв.
  7. Помислете какви шкафове и какви размери чекмеджета желаете. Тук е момента и да заявите всички допълнителни неща и елементи, които биха могли да се добавят към кухнята. Не забравяйте да споменете и дали искате гръб за кухнята.
  8. Оставете изпълнението в ръцете на дизайнерите и очаквайте готовият резултат.

 

Голямото предимство на това да си вземете кухня по поръчка е, че фирмата, с която работите в повечето случаи предлага и самото ѝ монтиране в помещението ви. Не можем да не препоръчаме екипа на Kuhnia.BG, които успяват да изпълнят всякакви желание и работят точно и професионално.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *