Избор на килими за коридора


На всички е известно, че коридорите са територия за преминаване и там натоварването на подовото покритие е най-голямо, което води до неговото бързо износване.

Особено се усложнява ситуацията, ако пода на коридора и фоайета на хотели, или други обществени места, са покрити с килими. За деня минават с обувки толкова много хора, което е трудно да се понесе от всеки вид подово покритие.

При закупуване на килими за тази цел трябва да се обръща внимание на техните качествени характеристики.

За такива преминаващи помещения са подходящи модели с плътни и къси влакна, които осигуряват максимално дълъг срок на ползване.

В този случай предимството на късите влакна е, че не задържат прах и лесно се почистват с прахосмукачка.

Ако пред вас стои задачата да си купувате изделие за пода на коридора в жилището си, то не е необходимо да избирате скъп модел.
Например, разкошен персийски килим ръчна изработка е подходящ за гостната. Там това произведение на изкуството ще впечатли всеки и създава спокойна и приятна обстановка.

В онлайн-магазините ще намерите огромно разнообразие от килими, подходящи за коридорите. Предлаганите модели са с различни размери, както и на рула, което позволява да си закупите точно необходимия ви размер.

Разцветките са разнообразни, така че да удовлетворят и най-претенциозния клиент.

Предлаганите килими са трайни, лесно и бързо се почистват – всичко това е много важно за подовото покритие на коридорите.

За основа се ползва полипропилен, който осигурява трайността на изделието.

Голямо е разнообразието и на предлаганите в специализираните магазини подови покрития, подходящи за преходни части в жилището.

Там имате възможност да бъдете в непосредствен контакт с изделието и да прецените качеството му.

Получената информация от продавач-консултанта ще ви помогне при избора.

Всичко това е добре, но при условие, че разполагате със свободно време. В противен случай вашето решение на проблема е в онлайн-магазина.

Интернет ви улеснява и дава възможност само докато си почивате пред екрана да направите вашия избор.

Във всеки един каталог на килими вие можете да откриете голямо разнообразие от модели, разцветка и материали, от които са направени.

При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с консултант от онлайн-магазина чрез посочените контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *