Какво представляват лубрикантите, споделят от магазин Cleopatra

Лубрикантите са страхотни продукти, използвани по време на секс и предназначени за допълнително овлажняване. 

Тези средства имат различни цели и ще Ви помогнат да направите любовта по-жива и страстна, а ако има неприятни усещания по време на интимността – ще се отървете от тях и ще Ви помогнат да изпитате само и единствено удоволствие. 

В допълнение, ще придадат пикантност на отношенията с партньора Ви. Повече ще научите за интимните лубриканти от Cleopatra.

Защо са необходими лубрикантите

Има много причини за използването на смазочни материали. Сред тях са следните:

  • тези средства помагат за укрепване и поддържане на смазването на гениталиите, което прави интимността по-удобна, приятна и напълно безболезнена;
  •  ако ги сложите на презерватив, тогава плъзгащите му способности ще се подобрят и проникванията ще са по-приятни;
  •  в случай на суха лигавица и повишена вагинална чувствителност, лубрикантите ще помогнат да се отървете от дискомфорта и болката.

Ако мъжът страда от слаба ерекция, тогава тези средства ще улеснят проникването на пениса. Дори и да нямате проблеми с партньора си в леглото, използването на тези продукти ще разнообразят любовния живот. 

Какви видове съществуват 

Има три групи лубриканти в зависимост от предназначението им. 

  1. Вагинални – предназначени за вагинален секс и жени, които имат проблеми с недостатъчно освобождаване на естествена вагинална смазка. 
  2. Анални – лубрикантите от този тип, поради по-плътна консистенция и наличието на анестетични компоненти в състава им ще Ви позволят да отпуснете мускулите на ануса и да избегнете болката и дискомфорта.
  3. Орални – такива лубриканти са отличен избор за любителите на експерименти и необичайни усещания. Оралният лубрикант има вкус и мирис, което Ви позволява да се наслаждавате на оралните ласки по един нов начин.

Съвети за използване на лубриканти 

Лубрикантите могат да се използват както непосредствено преди, така и по време на секс.

Вагиналните и оралните се прилагат върху пениса или вагината, а аналните лубриканти се използват директно на ануса. Секс шоп Cleopatra препоръчват след акта, да се отмиват течностите с топла вода и сапун.

Безопасна ли е употребата им

При използването на лубриканти могат да се появят алергични реакции към отделни компоненти от състава им. Четете внимателно инструкциите и съдържанието.

Трябва също така да се има предвид, че използването на всяка интимна смазка влияе върху качеството на спермата при мъжете, което намалява вероятността от зачеване на дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *