Как женските витамини Opti-Women на Optimum Nutrition ни помагат да сме по-здрави – Healthstore

Женските витамини, като Opti-Women на Optimum Nutrition са изключително важни допълнения за правилното функциониране на организма ни, особено при провеждане на изтощителни физически активности. Кога е редно да се приема и на какви дневни дози?

За какво се приемат женските витамини Opti-Women на Optimum Nutrition

При интензивните физически активности и тренировъчни процеси се повишава и психологическия стрес, а организмът се изтощава. В подобен случай, той има нужда от допълнително подсилване с комплексната формула от витамини Opti-Women на Optimum Nutrition. Тази женска спортна добавка е предназначена за запълване на дефицита от минерали и витамини в организма, както и за подсилване на имунитета за защита.

Каква е препоръчителната дневна доза

Според препоръките на производителя, приемът на женски добавки, като Opti-Women трябва да се извършва по две капсули дневно, като конкретни часове от деня не са посочени. Специалистите обаче са на мнение, че сутрин и следобед или при хранене е най-удачното време. Не е нужен приемът вечерта, защото комплексната формула за жени дава енергия, която ще попречи на съня.

Какви са предимствата им спрямо обикновените витамини

Съществуват няколко различия между Opti-Women на Optimum Nutrition и обичайните женски витамини:

  1. този продукт е с повишени дози, което обаче не е вредно за организма, а напротив – елиминира всякакви дефицити.
  2. комбинацията от съставки в комплексната формула е значително разширена, осигурявайки повишено възстановяване след тренировките.
  3. подходящи са за прием, дори и при чревни проблеми.

Къде мога да открия този продукт

Обикновено, женските мултивитамини Opti-Women на Optimum Nutrition са със съобразена за това комплексна формула. Тя може да бъде закупена само от специализираните онлайн магазини за хранителни добавки. Както знаем обаче, днес има множество фалшификати и имитации на оригиналите, така че е редно прецизно да подберем от кой точно търговски обект да купим. 

 

Нашите препоръки в тази посока се свеждат на първо място до проучване на потребителските мнения в интернет. На следващо място е редно да обърнем внимание на разнообразието от марки, с които магазинът работи и те да са известни и да съответстват на популярните към момента. После обърнете внимание на цените и ако те са значително по-ниски от предлаганите в страната аналози, то със сигурност става дума за фалшификати.

 

Healthstore.bg е един от проверените през годините сайтове и с пълна увереност може да се каже, че има проверени дистрибуторски канали за доставка, извършвайки сериозен контрол в тази посока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *