Кои са хитовите дамски чанти за 2017 година?

дамски чанти за 2017 годинаСкъпи дами, ако сте готови с обувките, не си мислете, че сте готови целия си пролетен гардероб за тази година. Всъщност, няма да е никак зле да си помислите дали нямате нужда и от няколко нови дамски чанти. Преди да си позволите да похарчите още стотина лева за своята втора (а може би, първа слабост) – модерните дамски чанти – нека разнищим и темата тенденция по тенденция. Ето кои са хитовите дамски чанти за 2017 година и по-конкретно кои са актуалните трендове…

Чантата мешка

Това вече не е чантата на вашата метълка приятелка, защото е чантата на кифлата на 2017 година. Да, точно тази форма е заимствана от дизайнерите и ще я видим в лъскава кожа, матови оттенъци, дори покрита в дантела и какво ли още не.

Големи дръжки

Малките дамски чанти пристигат с големи дръжки. Или казано по друг, малко по-разбираем език, те са с малки основи, където да пъхнете едва телефона и кредитната си карта (време ви е да спирате цигарите, вече няма къде да ги носите, скъпи дами), а дръжките са обемни и масивни, в които се губят нежните ви длани.

Повече от огромни дамски чанти

Такива не сте виждали и изобщо не си мислете, че онази огромна чанта, на която половинката и досега ви се подиграва, че прилича на пазарска чанта, а майка ви определя като куфар за ръчен багаж в самолета, пасва на тенденцията. Говорим за наистина огромни дамски чанти, чиито размери минават границата на нормалното. Те са толкова големи, че може да си ходите с тях и с багажа си, позволяващ ви да не се прибирате поне една седмица у дома… Доста добър избор за динамичните момичета на 21 век, не мислите ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *