МЕЖДУ ТАПЕТА И ПЛОЧКИТЕ DECOTAL

plochki-dekotalТози път искаме да ви представим една невероятна идея, която ще промени дизайна на банята ви из основи.

Декотал е плод на въображението на своя основател и творчески директор Ади Файнер, носител на награда за промишлен дизайн, като наскоро той за пръв път представя колекция от плочки, които са резултат от съчетание на бетон и метал. Металните покрития включват хром-никел, сребро, злато до 24 карата и анодизиран алуминий и титан. 

Това е концепция, която съчетава метал и лят камък, в керамика с дебелина по-малко от 2 мм. Decotal плочките са резултат от уникален процес, който използва съвременни технологии, изследователски материали и безупречна ръчна изработка. Всяка плочка е направена от полимерно покритие, с високо качество, в съчетание с отразяващ метал, които е нанесен предварително с нагорещяване. Метала за първи път е използван за тази цел. В комбинация с отразяващ метален декор, този материал създава огромен луксозен ефект, където и да се използва.

Металните графики по никакъв начин не са ограничени и могат да бъдат направени според вашите желания – проектирането на баня никога не е било по-интересно! Типа метал и покритието, което се използва, зависи от вида на плочките, специфичните физически и естетически изисквания. Моделите на практика са неограничени и могат да бъдат произведени персонално по поръчка, като при всяка една имаме гаранция за качество и можем да сме сигурни, че е своеобразно произведение на изкуството. Един пакет за мостра от тези новаторски плочки, би дошъл с повече от 50 щампи и шарки, с шаблон, който може да се използва в най-различни размери.

Благодарение на ниското си тегло и минимална дебелина, Decotal плочките могат да бъдат използвани заедно със съществуващите плочки или в комбинация с тях. Те са идеални за декориране на съществуваща повърхност с минимално въздействие и усилия. Не изискват специална поддръжка и поради това са идеалният избор за всеки модерен и луксозен санитарен възел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *