Помощ в точния момент

Казвам се Митко Маринов и съм първи курс студент в Техническия университет в София. Роден съм и съм израснал в град Берковица с Росен и Мария ( баща ми и майка ми ). Много ми харесва София и живота тук. Разнообразие и забавления зад всеки ъгъл, на където и да се обърнеш. Когато си живял 19 години в малък и откровено скучен град като моя, всичко ти се вижда като нова вселена. Като дойдох, веднага си намерих нови приятели и започнах да живея животът, който винаги съм искал. Всичко върви добре, нещата в университета са добре, но ме мъчи един сериозен проблем – липсата на достатъчно финансови средства. Парите, които ми изпращат нашите не ми стигат до никъде.

Липсата на достатъчно свободно време не ми дава възможност да си намеря постоянна работа. Поради това при нужда от спрешни пари съм принуден да търся алтернативи.

Миналият петък бях поканен на рожден ден, от един от най-яките авери от моя курс 🙂 Рождения ден щеше да е в супер готин клуб в студентски град. Нямах търпение да дойде петък е да почваме с партито. Тогава се сетих, че на рожден ден се ходи с подарък, освен това ме предупредиха, че в този клуб има фейсконтрол и не мога да вляза облечен как да е. Съответно ми трябваха пари освен за подаръка и за някакви нови дрехи и за транспорт до там и обратно. Тогава порових в нета и видях една много яка реклама в този сайт за бързи кредити

Отворих го и останах супер приятно изненадан.Тъй като родителите ми не ми дадоха, а когато стане въпрос за пари на приятели е трудно да се разчита, и така реших все пак да взема кредит. Всичко беше написано много ясно. В рамките на само 10 минути взех заема, който ми трябваше. Купих си много готини нови дрешки и супер подарък за аверчето. Документите се попълват изцяло онлайн и не ти е нужно нищо освен личната карта. Минути след като попълних всички данни ми преведоха парите. Сега ако някой от приятелите ми закъса, му казвам за моята малка тайна с бързите пари. Свършваш си работата и не даваш обяснения на никой. Връщаш парите в удобен за теб момент в рамките на месец. Сега ако неочаквано ме поканят някъде не се чудя как да лъжа и да отказвам. Отварям си този супер сайт и си вземам от техните яки оферти. Нямат лихва, не искат никакви странни такси, изобщо препоръчвам ги на всички.
Тази седмица се запознах с много красиво момиче – Мая. Смятам да я заведа на вечеря и кино и се сещам, кой ще ми помогне да си финансирам плановете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *