Предимства на бижутата за майки

Украшенията от силикон са безопасни и това е желаната алтернатива на младите майки, които искат да останат красиви, но се отказват от своите любими бижута за да не наранят малкото дете. Предлаганите бижута за майки са много красиви и практични.

За изработката на тези украшения се използва висококачествен силикон с различни цветове и форми. Хигиенична, антибактериална и трайна силиконова мъниста се изработва от същия материал, от който се правят и детските биберони. Всички детайли, от които се състоят бижутата за майки нямат остри краища и не са опасни за детето. Те са приятни на усещане и често детето си играе с тях, особено когато започнат да никнат зъбки.

Бижута за майки имат редица предимства пред обикновените украшения:
– за детето, което е за ръката на майката или е прегърнато в нея винаги има достъпни ярки безопасни играчки;
– различните елементи на украшенията позволяват на майката да запознае детето с различните цветове, форми, размери;
– майката винаги има под ръка средство, с което може да отвлече вниманието на детето и по този начин да го успокои;
– колието значително облекчават кърменето – бебето със свободната ръка си играе с него.

Украшенията, които се предлагат за майки с малки деца са най-разнообразни – гривни, гердани, колиета, пръстени. С използването на някакво такова украшение майката може спокойно да чака на опашка или да пътува в градския транспорт. Детето ще бъде заето с увлекателна за него играчка и по свои начин ще изучава света.

Бижутата за майки са предназначени за носене от жената, която винаги е с дете на ръце. Това не са вечерни колиета, но много модерни и съвременни аксесоари за майки, лели, баби. На детето се дават украшенията да си играе само когато вече е на 3 години, а преди това трябва да се наблюдава.

За изработката на красивите и трайни бижута за майки се използва хранителен силикон, защото той не губи свойствата си при различните условия. Устойчив на износване, осигурява дълго ползване на любимото украшение. Елементите са изработени с високо качество, безопасни и устойчиви на вече появилите се зъби на малкото дете.

За да се снабдите с тези безопасни украшения е достатъчно да посетите сайт за бебета и майки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *