Рециклиране на дюзи цена

Рециклиране на дюзи цена

Рециклиране на дюзи ценаИзправните дюзи са задължително условие за безпроблемната работа на дизеловия двигател. Качественото впръскване на горивото влияе директно върху ефективността на изгаряне на гориво-въздушната смес в цилиндрите на двигателя.

Периодичната проверка на дюзите на дизеловите двигатели трябва да се извършва само в оторизирани сервизи за ремонт и рециклиране на дюзите на инжекционната система. Един от най-добрите сервизи, в които се извършва рециклиране на дюзи на изгодни цени с гарантирано високо качество е „София Дизел Център“. В ремонтната база на сервиза се ремонтират и рециклират инжектори на водещите компании Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas.

Дюзите на дизеловия двигател

Дюзите на дизеловия двигател се рециклират спрямо следния алгоритъм: най-напред дюзата се качва на стенд, за да се диагностицират всички нейни параметри, след което специалистът от ремонтния сервиз проверява необходимите показания и идентифицира проблемните възли вътре в дюзата. Някои от тях могат да бъдат възстановени или променени.

Услуги от „София Дизел Център“

„София Дизел Център“ извършва висококачествен ремонт и рециклиране на дюзи на най-изгодна цена. Сервизът разполага с професионален стенд и модерно оборудване за разглобяване и ремонт на дизелови инжектори. След приключване на ремонта дюзата се качва отново на стенд, за да и бъде извършена повторна проверка и сравнени всички технически характеристики и показатели спрямо параметрите на производителя. След приключване на ремонта и проверката се извършва тестов план, който показва съответствие с качеството на нейната работа и изискванията на компанията-производител.

Симптоми за повреди в дизеловите дюзи

Дизеловите дюзи са доста капризни и трудно се възстановяват, затова състоянието им трябва да се следи отблизо. Един от първите признаци на неизправност често е увеличената консумация на гориво и прекомерно количество дим от ауспуха. Следните признаци предупреждават собственика на автомобила за възможни проблеми с работата на дюзите:

  • тласъци при използване на педала за газ;
  • отказ в момент на рязко ускорение;
  • вибрации при промяна на режима на работа на двигателя;
  • проблеми със стартирането на двигателя;
  • нестабилен празен ход.

Тези симпотим невинаги означават, че дюзите са повредени. Филтърът за гориво или помпата могат да се повредят, свещите често дават проблеми, дори може да се заподозре системата за синхронизация. Но дюзите трябва да се проверяват веднага след свещите, защото те са сред най-важните елементи в цялата система.

Процедура за ремонтиране и рециклиране

Дюзите се ремонтират и рециклират по процедура, строго определена от производителя. Такава регенерация започва с отстраняването на дюзите от двигателя – за това се използват специални методи и инструменти.

След рециклиране на дюзата модулът се проверява на специален професионален стенд, който дава показания относно налягането и количеството дозирано гориво. Рециклираната дюза следва да има технически характеристики, които да не отстъпват на тези на чисто нова дюза по време на експлоатация на превозното средство.

Рециклиране на инжекторите

При рециклиране на инжекторите се подменят всички уплътнения и елементи на дюзата, които по време на работа са дали дефекти. След рециклиране дюзата отново се свързва към специален стенд, на който се проверява за правилната дозировка на горивото.

За връзка с нас

Рециклирането на дюзи на най-изгодна цена е далеч по-добър вариант за всеки собственик на автомобил, отколкото замяната на повредения детайл с нов. При проблеми с дизеловите дюзи на вашия двигател се обърнете за съдействие към квалифицираните специалисти на оторизирания сервиз „София Дизел Център“. Там ще получите рециклирани дюзи с гаранция за качество, които ще върнат живота на двигателя на вашия автомобил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *