Escape Reality Sofia

Забавление в TeamPlay.Zone

В момента escape reality Sofia или „детективски“-те стаи са много популярен начин за забавление сред младежта. Мнозина са чували за този тип забавление, а тези, които вече са го опитали, са очаровани.

За да не сме голословни, ще обясним съвсем накратко. В стаята влиза един отбор от 2 до 4 човека. Този отбор разполага с един час, за да се справи със загадките, които ще го водят към изхода от стаята. В уликите има кодирани съобщения, комбинации за отключване на ключалките и всякакви премеждия, които ще ви накарат да преживеете едно съвсем истинско приключение.

Съществуват различни стаи от типа на escape reality Sofia със своя специфична тематика – това може да е банков трезор или мисия, която би спасила човечеството. За съжаление, много от стаите започват да дублират своите загадки и идеи, затова често след посещение на поне две такива стаи, на хората им е ясно какво ги очаква в третата и губят интерес.

Разбира се, има и такива клубове, които успяват все още да държат интереса на своите фенове, стараят се всичко в тях да е максимално добре обмислено и всеки път да предлагат различни емоции и премеждия. Стремят се да избягват хаотичното нареждане на уликите, за да може наистина да се следва логиката на разследването. Много важно е екипът да работи в синхрон и да комуникира, за да могат да стигнат успешно до изхода.

Каквото и да се говори за тези стаи, най-успешни за момента са детективските. Цяла Европа е луднала по тях. Непрекъснато се открива нови с все повече забавни моменти гарантиран адреналин. Сценариите, които се прилагат, са оригинални и изненадващи.

В последните месеци смело се съчетават детективските стаи с любимите на мнозина игри с виртуална реалност и това е доказано добра комбинация според TeamPlay.Zone. Те предлагат цялото преживяване с помощта на очила, удобен стол и въображение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *